Τηλ.::
Κίνα Ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι κατασκευαστής
Greatex Industrial Co., Ltd

Το Greatex φέρνει όμορφο στη ζωή 

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Greatex Industrial Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εγχειρίδιο νοσοκομειακή κλίνη για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εγχειρίδιο νοσοκομειακή κλίνη για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστίες για το προϊόν καλής ποιότητάς σας και άριστος μετά από την υπηρεσία πωλήσεων, θα έρθουμε πίσω σε σας πάλι μόλις έχουμε τις νέες απαιτήσεις!

—— Carlos Jordano

Έχουμε ξεπουλήσει όλο το ιατρικό εξοπλισμό ότι από την επιχείρησή σας, οι πελάτες μας πολύ ευχαριστημένοι από την ποιότητά σας, προετοιμάζουμε τη νέα διαταγή τώρα.

—— Farahat Khalil

Είμαστε ευτυχείς για τη γρήγορη παράδοσή σας και προϊόντα καλής ποιότητας για τα τελευταία 10 έτη, θα επιθυμούσαμε να κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας για επόμενα 10 έτη.

—— Menelisi Moyo

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

QC/Technical υποστήριξη

 

Το Greatex έχει την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα προϊόντων και την ποιότητα, για να μεγιστοποιήσει την προστασία των συμφερόντων του τεράστιου αριθμού των πελατών.

Το Greatex προχωρά δοκιμή 5 βημάτων.

1. Έλεγχος πρώτης ύλης και επιλογή ανταλλακτικών: Για τον κρύο χάλυβα, εργαζόμαστε με το χάλυβα Bao, επίλεκτοι κατάλληλοι σωλήνες πάχους σύμφωνα με το σχέδιο προϊόντων. Ο συνεργάτης ανταλλακτικών μας είναι LINAK, ΣΚΗΝΉ, δύναμη-ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ διάσημο εμπορικό σήμα κ.λπ.

2. Derusting και επίστρωμα σκονών: Αφαιρούμε τη σκουριά από τη μηχανική μηχανή, όχι όπως το όξινο πλύσιμο, η μηχανική επεξεργασία είναι rustproof. Το βήμα επιστρώματος σκονών μας εκτελείται από τη μηχανή και οι πιό πρώην εξειδικευμένοι εργάτες ελέγχουν τα άβαφα μέρη και χρωματίζουν όλων.

3. Συγκεντρώστε: Συγκεντρώστε το πλαίσιο κρεβατιών με τα σημαντικά μέρη όπως τους ενεργοποιητές, τις υδραυλικές αντλίες κ.λπ.

4. Ολοκληρωμένα προϊόντα που εξετάζουν: Ελέγξτε όλη την απόδοση προϊόντων μετά από να συγκεντρώσει.

5. QC σημείο που ελέγχει: Τυχαία επιλέξτε τα προϊόντα για να ελέγξετε την ποιότητα από τη μαζική παραγωγή.

 

Τεχνική υπηρεσία:


Ι. εξασφάλιση ποιότητας
1This σταθερή εγγύηση ότι όλα τα αγαθά παρεχόμενα είναι απολύτως νέα. Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Όλα τα αγαθά σχεδιάζονται πρόσφατα και γίνονται στο κατάλληλο υλικό. Όλοι συμμορφώνονται με τη σύμβαση στην ποιότητα, την προδιαγραφή και τη λειτουργία.
2This σταθερές εγγυήσεις σπου η γραμμή παραγωγής, που είναι εγκατεστημένη και διορθωμένη κάτω από το σωστό οδηγό, δοκιμαστική λειτουργία ανάθεσης σε 5 ημέρες, θα φθάσει στον τεχνικό χαρακτηριστικό δείκτη.

ΙΙ. εγκατάσταση και διόρθωση
Μόλις οι εξοπλισμοί μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο του χρήστη, ο χρήστης πρέπει να θέσει τους εξοπλισμούς σύμφωνα με το διάγραμμα πατωμάτων που προσφέρεται από τον προμηθευτή. Αυτή η εταιρία θα έστελνε παλαιό stager στους εργαζομένους οδηγών της εγκατάστασης πλευράς ζήτησης, της διόρθωσης και της δοκιμαστικής παραγωγής, και θα τους βοηθούσε να φθάσουν στη δυνατότητα του σχεδίου, της εγκατάστασης και της διόρθωσης. Προγραμματισμένος χρόνος: 11 ημέρες
ΙΙΙ. κατάρτιση
1This η εταιρία είναι αρμόδια για την παροχή της τεχνικής κατάρτισης αγοραστών. Το περιεχόμενο κατάρτισης περιέχει τη δομή εξοπλισμού και τη συντήρηση, εξοπλισμός που ελέγχουν και λειτουργία. Η θέση της κατάρτισης τακτοποιείται από τον αγοραστή. Αυτή η εταιρία θα στείλει τον καταρτισμένο τεχνικό για να καθοδηγήσει την εργασία και να επιλύσει μια περίληψη της κατάρτισης.
2Through η κατάρτιση, τεχνικός από τον αγοραστή θα κατάσχει την αντίστοιχες λειτουργία και την ικανότητα της συντήρησης. Και θα διορθώσουν proficiently και θα ανιχνευήσουν λάθη εγκαίρως.

Πιστοποιήσεις
 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Πρότυπο:CE

 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Πρότυπο:FSC

 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Πρότυπο:IS9001

 • Greatex Industrial Co., Ltd

  Πρότυπο:IS13485

Στοιχεία επικοινωνίας
Greatex Industrial Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jimmy

Τηλ.:: 0086-18921955166

Φαξ: 86-512-56755706

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Greatex Industrial Co., Ltd
No.828, ανατολικός δρόμος του Ναντζίνγκ, πόλη Tangqiao, Zhangjiagang, Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-512-55760075
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Electric Hospital Bed προμηθευτής. Copyright © 2019 electric-hospitalbed.com. All Rights Reserved.